woensdag, april 05, 2006

De gek op de heuvel ('The Fool On The Hill')

Ik drink koffie -liefst met sloten- en ik rook net iets minder dan een pakje blauwe Gauloises per dag.

So what?


Ik ben niet flexibel en dynamisch en ik vertik het om als een lijfeigene eender welke idiote opdracht stijl 'befehl ist befehl' te gaan uitvoeren, om toch maar 'the corporation' en hun aandeelhouders nog wat meer vet te spijzen.

Wetenschappelijke psychogische experimenten waarin aangetoond werd dat een overgrote meerderheid van de proefpersonen bereid waren een onderzoeker dodelijke schokken electriciteit toe te dienen, omdat het hen nu éénmaal werd opgedragen door een autoritaire figuur, zijn mij niet onbekend.

So what?


Ik eet bij tijd en stond graag een dikke malse lap vlees met frieten en bearnaise.

Mensen zijn biologisch gezien geëvolueerd tot omnivoren sedert we uit onze boom kropen en op onze achterbenen gingen staan. Daarom vind ik nog niet dat dieren rijp voor de slachtbank desrespectvol moeten behandeld worden: integendeel, ook zij hebben recht op een laatste avondmaal en een schietgebed -voor de gelovigen- vooraleer wij ze met smaak opeten.

Ik vind konijntjes mooie dieren maar het best smaken ze op mijn teljoor.

Om geen discriminatie onder de diersoorten te zaaien vind ik dat we ook eens bij tijd hond, kat of rat moeten proberen.

Als vegetariërs echt een statement willen maken dan zie ik ze wel graag eens naakt in de wei rondlopen tussen de koeien.

So what?


Ben hevig voorstander om op t.v. in primetime meer porno en minder geweld te tonen.

Stel u voor (voor mannen of lesbiënnes althans): b.v.'s zoals Dina Tersago, Francesca Vanthielen, Ann Van Elsen, Isabelle A, Veronique De Cock, ... die elke week met een andere b.v. in bed duiken, terwijl alles in multi cameraperspectief in beeld wordt gebracht.

Zou Dina Tersago ook blond schaamhaar hebben, ik vraag het mij wel eens af.


Zou Van Elsen bij voorkeur liever boven- of onderaan liggen of liever keihard in haar kont gepakt worden?

Zou Isabelle A zich destijds hebben laten vastbinden door Willy Sommers -de gedachte alleen al is heiligschennis tenzij ik het zou mogen doen-.

Zoveel vragen, zo weinig tijd en zo weinig antwoorden.

Een nieuw format 'Sterren Op De Vloer.' Ik garandeer u: miljoenen kijkcijfers die zullen vertellen welk een schande het wel is.


Wie de opwindendste 'fuck' van de week laat zien gaat door naar de finale voor de 'fuck of the century'.

Als het op sensualiteit aankomt dan s.m.s. ik voor Dina, prijs mooiste borsten gaat naar Veronique -jawel, u kunt ze nog steeds vinden op het internet- en beste all rounder in alle categorieën inclusief neukbeurt is wellicht Van Elsen Of Isabelle A.

Voor zo'n tv-programma schrijf ik mij zeker in als kandidaat. Ik wil er verdomme zelfs voor betalen.

So what?


De Islam en alle godsdiensten kunnen voor mijn part de boom in samen met hun profeten, want het is bedrog voor mensen met een mentale handicap. Folklore die thuishoort in een tijdperk toen het monster van Lochness rondzwemde.

Eerlijk gezegd, ik heb nooit het verschil begrepen indien men nu geloofde in God, Mohammed of kabouters. Van het laatste kun je nog aannemen dat het leuk en aandoenlijk is om kinderen in de maling te nemen.

Ik hoef noch een kerk, noch een moskee, noch een synagoge over mijn deur en ook geen kernraketten, een diamantwinkel of Ikea.

Raus damit!

Als moslims of joden persé hun schapen ritueel willen slachten, dan moeten ze dat maar in hun eigen land gaan doen.
Bovendien, als moslims echt ballen aan hun lijf hadden, dan zouden ze een schaap met hun tanden kelen en vervolgens rauw verslinden: voor zoiets zou ik nog respect kunnen opbrengen.

So what?


En ik zal met volle borst vechten voor eender wie de grootse smeerlapperij wenst en publique te declareren, want ik koester mijzelf met de troost dat de weirdo's, de verschoppelingen en de gekken van vandaag de genieën van morgen zijn.


We hebben allemaal nu éénmaal iets nodig om in te geloven.