donderdag, december 31, 2015

Sexy Vrouwen Top 5 2015

Zie hier John Solitude's volstrekt seksistische top 5 van meest sexy vrouwen in 2015 (vooral om feministen die recht wil pissen en die eruit zien als man-wijven tegen het hoofd te stoten).

Jawel, de top 5 meest sexy vrouwen gooien hun curven in de weegschaal maar ze beschikken ook over een berg talent (de ene al méér dan de andere).
Maar vooral, en bovenal, ze durven nog ongegeneerd SEXY te zijn en verleiden is hun grootste kunst.


Geloof me vrij, meisjes en dames die dit lezen:

DIT is wat mannen willen (al zal de ene het al met meer schaamrood toegeven aan zijn partner dan de andere). Want mocht mannen dit niet willen, hoe verklaart u dan dat elk van deze onderstaande vrouwen een fortuin opbouwde in de verleidingsbusiness. Intelligent zijn, kunnen zingen of acteren is simpelweg niet goed genoeg; deze vrouwen zijn allemaal zonder uitzondering STOMEND sexy en spelen dat uit.

Om de spanning erin te houden...
hieronder het lijstje van nummer 5
tot de absolute nummer 1.


Nummer 5

EMMA STONE (geboren 6 november 1988, Arizona US)

Emma Stone is niet alleen een getalenteerde actrice met een lijstje nominaties op haar c.v. voor zowel soft-komedie films als 'Easy A.' en serieuze drama's als 'Birdman'; Emma Stone is vooral ook grappig én sexy.

John Solitude verloor het noorden voor Emma Stone toen hij haar bezig zag in de hilarische komedie 'Crazy, Stupid, Love' (2011) waarin Emma Stone een verleidingsduel aangaat met Ryan Gosling. Het fragment hieronder maakt méér duidelijk dan duizend woorden.
Nummer 4

TAYLOR SWIFT (geboren 13 december 1989, Penssylvania US)

Een ultrasuccesvolle pop-songwriter die zich uit een country-achtergrond in Nashville opwerkte tot één van de rijkste vrouwen in de hedendaagse pop-business. Haar stem is verre van top maar Taylor Swift maakt dat ruimschoots goed door nét zoals Emma Stone naast sexy ook grappig te zijn.
Taylor Swift tekende voor één van de leukste videoclips van de afgelopen jaren waar ze haarzelf doorheen stuntelt. Vrouwen die naast sexy zijn zichzelf ook weten te relativeren; een onweerstaanbare sexy combinatie.
Nummer 3

SELENA GOMEZ (geboren 22 juli 1992, Mexico-Texas US)

Ze is een middelmatige zangeres, haar acteertalent reikt niet ver maar ze gebruikt een troefkaart om die onvolkomenheden weg te werken: ze bespeelt die ultieme onweerstaanbare combinatie van 'sexy and cute'.
Het uiterlijk van een tiener-vrouwtje die naast haar succesvolle pop-carrière ook een klein fashion imperium opbouwde. Hoewel ze steevast als een wat mooi dom wicht overkomt is ze tegelijk een gehaaide businessvrouw.


Maar vooral en bovenal ze tekende voor een videoclip bij de single 'Good For You' (2015) die nét geen liquide porno was. Pwah... Selena Gomez... er zijn geen woorden voor om de impact van dit soort sexy op den John te beschrijven. Onweerstaanbaar... oordeel zelf via de onderstaande videoclip 'Good For You'.Nummer 2

NATALIE PORTMAN (geboren 9 juni 1981, Israël)

De intelligentste vrouw in dit top 5 lijstje is Natalie Portman. Een Harvard-graduaat, sociaal en progressief activiste, meermaals bekroond actrice met een Oscar en een Golden Globe op haar schouw. Ze steelde een generatie jongensharten met de rol als prinses in 'Star Wars' maar toonde ook haar dynamiek als actrice in de rol van een ballerina in het snoeiharde drama 'Black Swan' van Darren Aranofsky. Ze  was 'hotter' dan 'hot' in de vederlichte komedie 'No Strings Attached'... en alleen Natalie Portman maakt het laatste gedrocht van Terrence Mallick regisseur 'King of Cups' bekijkenswaardig.

Natalie Portman heeft het bijna allemaal: intelligent, stijl, elegant, klasse, ... het predikaat ultra-ultra sexy is hier op zijn plaats.

Nummer 1

ARIANA GRANDE
(geboren 26 juni 1993, Italië - Florida US)


Om de nummer 1 plaats te behalen in de John Solitude lijst is het niet voldoende om alleen super sexy te zijn; een vrouw moet ook intelligent én grappig zijn maar bovenal ze moet den John kunnen ontroeren tot ik er een krop van in de keel krijg bij het aanzien van zoveel schoonheid.

Hoewel Ariana Grande in het begin van haar carrière versleten werd als een 'starlet' (lees: dom mooi wicht), toonde ze dat ze een ongelooflijk dynamische en toonvaste stem heeft die elk genre aankan gaande van pop, over klassiek tot jazz.

Ze veegt de vloer aan met Madonna, Beyoncé, Lady Gaga en Britney Spears qua stembereik, ze hoeft niet (goedkoop) te choqueren zoals Madonna om aandacht te trekken en ze heeft de excentrieke outfits van Lady Gaga niet nodig.

Ze zong zowel op Broadway op haar 13de , als op uitnodiging van Obama zelf in het Witte Huis én de moeder van Whitney Houston gaf haar een staande ovatie.

Muziekpedagogen analyseerden haar stembereik en stellen dat ze een perfect gehoor heeft en een toonbereik van VIER octaven !!! Tijdens interviews komt ze steevast assertief en grappig uit de hoek, ze werd gebannen van live-uitzendingen op MTV omdat ze in een live-uitzending 'FUCK' zong.

Maar wat vooral de doorslag gaf om Ariana Grande te verkiezen als méést sexy vrouw: John Solitude had het geluk op DRIE meter van Ariana Grande te staan in een uitverkocht Antwerps Sportpaleis en toen deed Ariana Grande wat géén enkele van de bovenstaande vrouwen kan; ze liet den John huilen van ontroering toen ze vlakbij hem perfect en werkelijk live een ongelooflijke vertolking gaf van 'Tattooed Heart'.

Zo dicht stond den John erbij: zie hieronder Ariana Grande live in het Antwerps Sportpaleis in 2015 zoals den John het zag. Simpelweg verpletterend...  en ze gaf bovendien ook de beste live pop-performance die ik ooit door een vrouw zag.

Op haar 21ste heeft ze zowel de US, Europa en Azië veroverd en ik noem haar nu al 'The Queen of Pop', zoals Michael Jackson 'The King of Pop' was.


DE MEEST SEXY VROUW VAN 2015 IS ARIANA GRANDE
De ultieme combinatie van talent, intelligent, sexy, grappig en cute.

(zie hieronder Ariana Grande zoals den John het zag, vlakbij haar).


Vond u dit een 'leuk' artikel, vergeet dan niet te klikken op de 'like' knop van Facebook hieronder.